Skip to content

Werkwijze

Inzicht in eigen kunnen

Kom in beweging!

Werkwijze

Gehoord willen worden
Mijn doel is om richting te geven aan uw handelen. En te streven naar uw persoonlijke groei en satisfactie. Volgens Maslow is de mens een voordeelzoekend wezen. Ook u heeft behoefte “gehoord” te worden. U kunt bij mij uw diepste geheimen en twijfels uiten. Ik ben erg gesteld op duidelijkheid, eerlijkheid, openheid en vooral directheid. Vooral mijn directheid kán confronterend zijn. Verder vind ik vertrouwen, respect voor elkaar en gelijkwaardigheid belangrijk.

Thuisservice
Als gesprekstherapeut weet ik dat het voor sommige mensen een hoge drempel is om bij een hulpverlener op bezoek te gaan. Vaak durven mensen niet om allerlei redenen.

Om aan u tegemoet te komen, heb ik besloten om als extra service naar u toe te gaan als u mij nodig zou hebben. De thuissituatie biedt in dit soort gevallen meer “veiligheid” en het “praat” makkelijker. In een huiselijke sfeer en in uw eigen vertrouwde omgeving kan ik u dan van dienst zijn. Ook kunnen we een stukje wandelen als u dat wilt.

Bonusvader
Wat het precies is weet ik niet, maar ik heb iets met kinderen. Zowel met wat jongere alsook de oudere. Zelf ben ik gezegend met zes kinderen; vier volwassen dochters en een volwassen zoon. Daarnaast heb ik nog een puberzoon van bijna vijftien jaar en vier scheten van kleindochters. En als ik het niet mis heb, volgen er nog meer.

Nooit heb ik een carrière geambieerd in mijn werk; ik wilde er alleen maar ZIJN. En dat gevoel heeft mij nooit verlaten.

Ik vind het leuk als een van mijn kinderen bij mij komt om raad en daad. Maar ook als ze gewoon iets willen delen zijn ze welkom. Dan voel ik mij gewaardeerd. Ik zie het als voedsel voor de ziel. Dit geldt ook voor anderen bij wie ik een klik voel. Dat kan die jongen zijn achter de kassa of het meisje dat serveert als ik op een terras zit.

Een aantal jaren geleden ben ik coach geweest voor jong volwassenen binnen het R.O.C. Mooi en dankbaar werk. Jammer genoeg hield dit project op.

Ik zie mezelf als extra en zeker niet als vervanging. Een soort bonusvader die ook graag een beetje mag coachen. En dit alles uiteraard met toestemming van e.v.t. ouders/verzorgers en met gesloten portemonnee.

Doe jij ook mee ?

Gesprekstherapie Apeldoorn

Kom in beweging!

Neem contact op

Wilt u graag meer weten of bent u nieuwsgierig geworden? Maak dan een afspraak en neem geheel vrijblijvend contact met mij op.
Hans Brink - Gesprekstherapeut in Apeldoorn

Afsprakenformulier